We are excited to announce our partnership with Austin ISD to implement a new volunteer management platform at austinisd.voly.org. Please note that the current APIE portal will no longer be accepting applications as of June 26.

عيد شكر سعيد

كل واحد منا في أوستن بارتنرز في التعليم لديه الكثير لنشعر بالامتنان لعيد الشكر هذا.

المتبرعون والممولين لدينا يجعلون أحلامنا حقيقة واقعة وعملنا ممكن. نحن محظوظون جدًا لأن لدينا مهمة مشتركة تتمثل في تحسين مجتمعنا من خلال دعم التعليم. يواصل شعب أوستن إدهاشنا ومفاجأتنا بالتزامهم وكرمهم في التطوع بالآلاف. وتظهر القصص الفردية لتحول الطلاب يوميًا أثناء عملنا معًا في المدارس عبر المنطقة.

من السهل أن تشعر بالامتنان. خاصة عندما تتعرف على متطوعينا. يعطون أنفسهم كل أسبوع ويغيرون العالم ، طالبًا تلو الآخر.

اقض عيد الشكر هذا للتعرف على أحد أبطالنا المحليين - مدرب الفصل بروس ماكينزي. مدربي بروس 8العاشر الرياضيات الصف وبرنامج الاستعداد للكلية لدينا. لقد حضر مؤخرًا حفلًا مثيرًا للإعجاب في مركز إيروين حيث اختارته غرفة التجارة في أوستن الكبرى لمتطوعنا في الاستعداد للكلية لهذا العام.

بوجي مزدوج مع بروس ماكنزي على اليسار وزميله في الفرقة بول جروب.

ربما كان من دواعي سروري بالفعل مقابلة بروس - فقد تطوع في العديد من المنظمات هنا في أوستن وهو أيضًا يحظى بالاهتمام مع فرقته Double Bogie.

مبروك بروس ، وكل الشكر لكم جميعًا. نشكرك حقًا. اليوم وكل يوم.

arAR
Website Holiday Message - 400 x 700 px

Austin Partners in Education will be closed beginning Friday, December 22 and ending Friday, January 5. We will return to normal business hours on Monday, January 8. All emails, phone calls, and volunteer background check applications will be completed upon our return. Thank you for your patience and understanding. Happy Holidays!

Austin Partners in Education cerrará comenzando el viernes 22 de diciembre y hasta el viernes 5 de enero. Volveremos al horario comercial normal el lunes 8 de enero. Todos los correos electrónicos, llamadas telefónicas y solicitudes de verificación de antecedentes de voluntarios se completarán a nuestro regreso. Gracias por su paciencia y comprensión. ¡Felices Fiestas!

Volunteer registration is closed for most AISD campuses until next school year. Registration will remain open for schools that are seeking volunteers for summer programming.

If you’d like to be notified when registration for APIE’s Mentoring and Math Classroom Coaching programs are open for 2024-2025, sign up to be on our early notification email list!