We are excited to announce our partnership with Austin ISD to implement a new volunteer management platform at austinisd.voly.org. Please note that the current APIE portal will no longer be accepting applications as of June 26.

تحت التشيد

مرحبًا بكم في مدونة Austin Partners in Education (APIE) الجديدة! في الأسابيع القليلة المقبلة ، سننقل مدونتنا الحالية (www.apiementor.blogspot.com) لهذا الحساب. نأمل من خلال هذه المدونة مشاركة الموارد والمعلومات الخاصة بكل برنامج بحيث يمكن لمتطوعينا الوصول بسهولة إلى آخر التحديثات ومعرفة المزيد حول APIE.

أوستن بارتنرز في التعليم (APIE) هي منظمة غير ربحية ملتزمة بربط المجتمع والفصل الدراسي من خلال التدريب في الفصول الدراسية وبرامج التوجيه المدرسي. نحن نستعد حاليًا لبدء العام الدراسي 2009-2010 بموقع إلكتروني جديد وإضافات مثيرة لخطتنا التسويقية. استعد لرؤية شركاء أوستن في التعليم في جميع أنحاء أوستن هذا الخريف!

إذا كنت ترغب في مزيد من المعلومات حول برامجنا أو ترغب في التسجيل المسبق لتلقي تحديثات المتطوعين للعام الدراسي 2009-2010 ، يرجى زيارة موقعنا على الإنترنت: www.austinpartners.org.

arAR
Website Holiday Message - 400 x 700 px

Austin Partners in Education will be closed beginning Friday, December 22 and ending Friday, January 5. We will return to normal business hours on Monday, January 8. All emails, phone calls, and volunteer background check applications will be completed upon our return. Thank you for your patience and understanding. Happy Holidays!

Austin Partners in Education cerrará comenzando el viernes 22 de diciembre y hasta el viernes 5 de enero. Volveremos al horario comercial normal el lunes 8 de enero. Todos los correos electrónicos, llamadas telefónicas y solicitudes de verificación de antecedentes de voluntarios se completarán a nuestro regreso. Gracias por su paciencia y comprensión. ¡Felices Fiestas!

Volunteer registration is closed for most AISD campuses until next school year. Registration will remain open for schools that are seeking volunteers for summer programming.

If you’d like to be notified when registration for APIE’s Mentoring and Math Classroom Coaching programs are open for 2024-2025, sign up to be on our early notification email list!